25 november 2018 Flanders Expo Gent
Kies jouw beurs!

EF Education First

EF Education First – Live the language!

De missie van EF is simpel: ‘open the world through education’.
Miljoenen mensen van over de hele wereld kozen de voorbije 52 jaar voor EF en beleefden via ons een avontuur in het buitenland. Met 52 jaar ervaring kan EF gerust een wereldleider op het gebied van internationaal onderwijs worden genoemd.

Taalcursussen, gap years, groepsreizen, cursussen voor bedrijven, lesmateriaal voor docenten en scholen, culturele uitwisselingen, online taalcursussen – EF verzorgt het allemaal. Het bedrijf werd in 1965 opgericht door de Zweedse Bertil Hult, een dyslectische student die anderen wou helpen Engels te leren, en is sindsdien uitgegroeid tot wereldwijd marktleider.

Ook in België groeit de vraag naar mogelijkheden tot studeren in het buitenland. Belgische jongeren, studenten en volwassenen verlangen naar een uitgebreid wereldbeeld en onvergetelijke ervaringen. Een buitenlandse studie staat ook heel goed op een cv en is tegenwoordig helemaal niet uitzonderlijk meer.

Om die reden organiseerde EF in 2013 voor het eerst de BuitenlandBeurs in Nederland: een evenement voor iedereen die plannen heeft om naar het buitenland te vertrekken. Een taalcursus van twee weken, een stage bij een buitenlands bedrijf of een studie van vier jaar – op de BuitenlandBeurs vind je de antwoorden op al jouw vragen. In verband met de grootte van het evenement is de organisatie inmiddels in handen van OGZ. EF is echter nog steeds een belangrijk partner van de BuitenlandBeurs en zal dan ook zeker weer vertegenwoordigd zijn op de beursvloer.