25 november 2018 Flanders Expo Gent
Kies jouw beurs!

Nieuws

30-11-2017
Successful editions of The Go-Abroad Fair in the Netherlands and Belgium
Last weekend was a busy one for educational institutions from around the globe and for the Dutch and Belgian students who are dreaming about going abroad. On Friday and Saturday (November 24 & 25), the third edition of The Go-Abroad Fair (BuitenlandBeurs) was held at the Jaarbeurs conference venue in Utrecht. The following day the first edition of The Go-Abroad Fair in Belgium kicked off.
Lees meer
12-01-2017
Studeren in het buitenland was nog nooit zo populair
In tien jaar tijd (2006-2015) is het aantal Vlaamse studenten met buitenlandse studie-ervaring met niet minder dan 80 procent toegenomen. Dat stelt Vlaams parlementslid Jos De Meyer (CD&V) op basis van cijfers die hij opvroeg bij minister van Onderwijs Hilde Crevits. Voor Vlaamse studenten zijn Spanje en Portugal de populairste bestemmingen voor een Erasmusproject.
Lees meer
06-01-2017
De BuitenlandBeurs België
In 2017 vindt De BuitenlandBeurs tweemaal plaats, namelijk één keer in Nederland (Utrecht) en één keer in België (Gent). De beurs in Gent vindt de dag na de beurs in Utrecht plaats. Naast de internationale instellingen vanuit de hele wereld zal op de beurs in Nederland een Belgiëplein aanwezig zijn en op de beurs in België een Nederlandplein.
Lees meer