BuitenlandBloggers

Arnaud Coel - Stage

Arnaud Coel

Stage in Amerika

Arnaud Coel werkte drie maanden lang op een steenworp afstand van het Capitool in Washington. Hij liep na zijn studie toegepaste informatica in Brussel stage bij één van de meest gerenommeerde denktanks ter wereld, The Brookings Institution.

Lees verder

Liesbet Claessen - Stage

Liesbet Claessen

Studeren in Amerika

Geïnspireerd door films en series had Liesbet Claessen op haar veertiende al een American Dream, ze wilde graag naar de Verenigde Staten. Afgelopen jaar leefde en studeerde ze op de campus van de Law School van de University of Michigan, en zag hoe competitief de Amerikaanse studenten zijn.

Lees verder

Gap year in Australië - Bo Vercruyssen

Bo Vercruyssen

Gap year in Australië

Bo Vercruyssen (23) is een echte globetrotter geworden. Twee jaar geleden vertrok ze op uitwisseling naar Engeland en sindsdien heeft ze nog maar weinig tijd in haar vaderland België doorgebracht. “Na alles wat ik gezien heb, is België voor mij geen optie meer.”

Lees verder

Caitlin van Rooij

Caitlin van Rooij

Caitlin van Rooij is psychologiestudent aan de University of York in het Verenigd Koninkrijk. Naast haar bachelor is ze actief in het bestuur van de lokale NWS-club en beantwoordt ze als country ambassador vragen van Nederlanders die in het VK willen gaan studeren.

Lees verder

Kiki van Essen

Kiki van Essen

Kiki ging tijdens haar tussenjaar naar het Green River Community College in Auburn bij Seattle: “Al het huiswerk telde mee voor je eindcijfer.” Een studie of stage in het buitenland verloopt niet altijd vlekkeloos. Kiki vertelt over haar leerzame misverstanden.

Lees verder

Marie Zwetsloot

Marie Zwetsloot

Marie Zwetsloot studeert aan Cornell University in Ithaca, een stad in de Verenigde Staten. Hier volgde ze eerst een master in bodemkunde en nu een PhD in plantenwetenschappen. Voor haar onderzoek werkt ze ook in Duitsland. Ze schrijft over haar leven en ervaringen in het buitenland.

Lees verder