Over De BuitenlandBeurs

Informatie en inspiratie

Informatie & Inspiratie

Laat jezelf informeren en inspireren door organisaties en instellingen met een groot aanbod aan studies, stages, (vrijwilligers)werk, high school years en taalcursussen in het buitenland.

Een bezoek aan De BuitenlandBeurs in België biedt de ideale gelegenheid om hen te ontmoeten. Kom meer te weten over de mogelijkheden van een avontuur in het buitenland op zondag 24 november in ICC Gent.

Deelnemerslijst

Deelnemerslijst

Een volledige studie in Madrid, een stage in Sydney, een taalcursus in China of een master in Argentinië! Dat, en nog veel meer, vind je allemaal tijdens De BuitenlandBeurs in België!

Deelnemers van over de hele wereld, waaronder veel toonaangevende hogescholen en universiteiten, kunnen jou alles vertellen over je droombestemming. De deelnemerslijst is beschikbaar. Neem een kijkje en zie welke organisaties jij tijdens de beurs zeker niet wilt missen.

Ontdekken

Ontdekken

Heb jij jouw plan om naar het buitenland te gaan al helemaal uitgestippeld? Of heb je nog steeds geen idee hoe je het aan wil pakken? Wil je een deel van je studie in het buitenland volgen óf een complete studie of neem je een gap year en ga je op taalreis of high school year? Of misschien is vrijwilligerswerk juist wel wat voor jou?

Je ontdekt het allemaal tijdens De BuitenlandBeurs. Voer een gesprek met studenten die je voorgingen of breng een bezoek aan de inspirerende sessies.

Programma

Uitgebreid programma

Tijdens De BuitenlandBeurs zijn er, van begin tot eind, inspirerende sessies bij te wonen.

De meest uiteenlopende onderwerpen komen aan bod, zoals: wat levert een buitenlandervaring je op, kosten en financiering, mogelijkheden voor een gap year, internationaal carrière maken, stage in het buitenland en nog veel meer!

Daarnaast kun je luisteren naar verschillende ervaringsverhalen en studentenpanels. Het programma kun je hier bekijken.

Antwoord op je vragen

Antwoord op je vragen

Deelnemers uit diverse landen zetten hun beste beentje voor om jou zo goed mogelijk op de hoogte te brengen, zodat jij de keuze maakt die het beste bij jou past. Wanneer je vragen hebt dan kun je deze bij verschillende stands stellen!

Daarnaast is er na iedere lezing ruimte om vragen te stellen aan ervaren buitenlandgangers. Er worden zelfs aparte plekken op de beurs ingericht waar studenten jou over hun buitenlandervaringen vertellen.

Taalreis

Win een Weekendtrip

Registreer je voor De BuitenlandBeurs, breng een bezoek aan de beurs en de stand van EF en win een weekendtrip naar Berlijn.

Je reis en verblijf worden voor je geregeld. Schrijf je dus snel in!

Scoor je gratis e-ticket