Waarom deelnemen

Duizenden buitenlandgangers

Ruim 1000 buitenlandgangers

Kom in contact met ruim duizend buitenlandgangers. Grenzen vervagen waardoor studeren, vrijwilligerswerk, een talenreis of gap year in het buitenland voor de Belgische jongeren toegankelijker wordt. Daarnaast hechten werkgevers ook steeds meer waarde aan de ervaringen die in het buitenland worden opgedaan, blijkt uit onderzoek. Deze dragen bij aan de ontwikkeling van zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en zijn goed voor het internationale netwerk wat later goed van pas zal komen bij het vinden van een baan.

Duizenden buitenlandgangers

Het grootste aanbod

Ondanks alle voordelen blijft het voor jongeren toch een grote stap om voor een lange(re) periode in het buitenland te verblijven. Vandaar dat zij graag samen met hun ouders of begeleiders goed ingelicht willen worden over alles wat te maken heeft met internationale ervaringen. Dit start met een bezoek aan De BuitenlandBeurs met het grootste aanbod in België op het gebied van studies, stages, vrijwilligerswerk, high school years en taalcursussen in het buitenland.

Zorg dat je erbij bent

Zorg dat je erbij bent

Wil jij jongeren en hun ouders graag informeren over de verschillende mogelijkheden en waardevolle toevoegingen van een buitenlandse ervaring? Tijdens De BuitenlandBeurs wordt aan jouw organisatie of instelling de gelegenheid geboden om je te presenteren en om wederzijds kennis te maken met Nederlandse jongeren uit de directe doelgroep.

Vraag een brochure aan