Intersoc vzw

http://www.intersocwerkvakanties.be/

Standnr: 15

Bachelor, Master, n.v.t.

Werk, Vrijwilligerswerk

Intersoc vzw

Intersoc vzw is een reisorganisatie die vakanties aanbiedt aan leden van CM. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Brussel, maar de hoofdactiviteit speelt zich af in onze hotels in Europa. In onze hotels werken zowel seizoenswerkers, jobstudenten als vrijwilligers.

Seizoenswerkers werken tijdens het winter- of zomerseizoen gedurende vier maanden in onze hotels en leiden alles in goede banen. Ze werken in functies als kokrestaurantmedewerker of magazijnier. Of ze nemen een verantwoordelijke functie op zich als hotelbeheerder, verantwoordelijke schoonmaak of F&B manager. Een overzicht van onze huidige vacatures vind je hier.

Bovenop een Belgisch contract en een marktconform loon bieden we onze seizoenswerkers vervoer naar en van onze hotels, verblijf in volpension of all-in, verzekering in arbeid en vrije tijd en kosteloze verzorging in de eigen medische dienst.

Een seizoenswerker in de functie van balieverantwoordelijke bedient een vakantiegast in ons hotel in Harrachov, Tsjechië

Een hulpkok roert in een pot in ons hotel in Harrachov, Tsjechië

Ieder jaar helpen ook meer dan tweeduizend vrijwilligers mee. Zij gaan voor minstens een week mee op werkvakantie naar onze eigen hotels in Frankrijk, Tsjechië en Zwitserland en naar onze partner-hotels in Frankrijk, Italië, Slovenië en Spanje.

Onze vrijwilligers werken onder andere mee als dj, kinderanimator, barmedewerker of restaurantmedewerker. Een overzicht van al onze functies vind je hier: hoteldiensten, animatie en medische functies.

Vrijwilligerswerk bij Intersoc is gratis. Bovendien zorgen wij voor het vervoer naar en van onze hotels en verblijf in volpension of all-in. In hun vrije tijd kunnen onze vrijwilligers genieten van de mooie omgeving, gratis huur van sport- en skimateriaal en een uitgebreid animatieaanbod. 

Twee animatoren en hun club poseren voor de foto in ons hotel in Harrachov, Tsjechië

Een vrijwilligster in de functie van barmedewerker bedient een vakantiegast in ons hotel in Wengen, Zwitserland

In de zomer nemen we ook een dertigtal jobstudenten aan om minstens een maand mee te werken in onze eigen hotels in Tsjechië en Zwitserland als restaurantmedewerker, afwasser of schoonmaker

Drie vrouwelijke en een mannelijke jobstudent in de functie van restaurantmedewerker poseren met witte blouse en schort voor de foto in ons hotel in St. Moritz, Zwitserland

Vier jobstudenten in de functie van schoonmaker poseren in hun groene schort en met kuisgerief voor de foto in ons hotel in St. Moritz, Zwitserland