Jobstop

http://www.jobstop.be/

Standnr: 12

n.v.t.

Taalreizen, Werk, Vrijwilligerswerk, Au pair

JOBSTOP :

Een Belgische organisatie die zich inzet voor mensen die op zoek zijn naar een unieke ervaring in het buitenland. We bieden vrijwilligersprojecten, Work & Travel pakketten en au pair programma's aan en dit in alle uithoeken van de wereld.

Jobstop begeleidt je graag op een professionele manier verder en niet alleen voor, maar ook tijdens je verblijf.

Het mag dan al een avontuur zijn, bij ons ben je in veilige handen. Je wordt niet aan je lot overgelaten. Zo kan je ten volle genieten van deze unieke ervaring.

Vrijwilligerswerk in het buitenland is ideaal voor wie op zoek is naar een avontuurlijke en zinvolle uitdaging, voor zij die genoeg hebben van de dagelijkse sleur en wie de wijde wereld wil intrekken en zich tegelijkertijd ook nuttig wil maken. Samen met jongeren van verschillende nationaliteiten en leeftijden werk je aan een welbepaald project die de lokale bevolking of de omgeving ten goede komt. Zo ervaar je pas echt het leven ter plaatse. Wij bieden verschillende projecten aan en dat in alle uithoeken van de wereld.

Al werkend en reizend de wereld zien, een andere cultuur en nieuwe mensen leren kennen en avonturen beleven. Een vakantie waarin je werken en reizen combineert, dé manier om je reis te betalen. Zo spaar je voor de activiteiten die je wil doen en blijft je budget op peil. Skydiven in Nieuw-Zeeland, snowboarden in de Himalaya of duiken in het Great Barrier Reef in Australië? Alles wordt betaald met het geld dat je verdient tijdens je reis.

Ben je van plan om als au pair naar het buitenland te vertrekken, dan kan Jobstop je helpen. Families in bijvoorbeeld Frankrijk, Nieuw-Zeeland en Australië kiezen steeds vaker voor een au pair. Als au pair sta je in voor de dagelijkse verzorging van de kinderen: ze naar school brengen, wandelen, spelletjes spelen, voorlezen, etc.. Kortom, je verveelt je geen minuut. Voor dit alles krijg je kost en inwoon, en wat zakgeld. Je werktijden zijn flexibel en af te spreken met de gastfamilie.