Uitgebreide marketingcampagne

Wij zetten voor De BuitenlandBeurs een uitgebreide marketingcampagne in met een breed aanbod aan marketingcommunicatietools, waarmee we de verschillende doelgroepen effectief bereiken.

Geoptimaliseerde website

Geoptimaliseerde websites

Aansprekende en geoptimaliseerde websites. De websites van de specifieke beurzen staan vol met interessante content voor bezoekers en exposanten. En er is de speciale exposantenwebsite: www.goabroadfair.nl

Uitingen partners & exposanten

Uitingen partners & exposanten

De partners en exposanten van De BuitenlandBeurs doen hun uiterste best om de beurs zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen, d.m.v. partnermails, advertenties, social media berichten, verspreiding van posters en flyers en aandacht bij eigen evenementen.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Inzet van nieuwsbrieven aan geselecteerde en gesegmenteerde databases van leerlingen, studenten, ouders, decanen, international offices en internationale scholen.

Benadering decanen & international Offices

Benadering decanen & international Offices

Gerichte benadering van decanen & international offices via eigen database, specifieke mailingcampagnes en aanwezigheid bij decanenbijeenkomsten ter kennisgeving/promotie van ons beursportfolio.

Social Media

Social Media

Uitgebreide social media-campagnes op onder meer FacebookTwitter & Instagram met een groot bereik in de weken voor de beurs.

Opvallend op scholen

Opvallend op scholen

Opvallende posters en flyers op middelbare scholen, hbo/wo-instellingen en sportcentra. Deze worden verspreid via decanen en international offices. Daarnaast posters via Studi’s (affichepanelen op Abri formaat) en digitale uitingen op beeldschermen via narrowcasting.

Online Campagne

Online Campagne

Een uitgebreide onlinecampagne door middel van Google AdWords, Google Display Netwerk, Social Advertising en Remarketing met meer dan 1 miljoen weergaven!

Out-of-home

Out-of-home

Sandwichborden en banners naast snelwegen, invalswegen, bij scholen en op drukke locaties in steden. Daarnaast zichtbaar op reclamemasten naast snelwegen.