De BuitenlandBeurs

Verbreed de toekomst van uw leerlingen/studenten

In deze tijd waarin de Vlaamse overheid steeds openlijker studenten stimuleert om (een deel van) hun studie in het buitenland te volgen, is uw rol als studiebegeleider natuurlijk super belangrijk. U bent diegene die persoonlijk contact heeft met deze jongeren en bent bovenal de eerste die signalen over een gang naar het buitenland kan signaleren, stimuleren en hierbij kan adviseren.

Mede daarom (en natuurlijk omdat het gewoon erg leuk is) is het voor iedere studiebegeleider, decaan, mentor of docent van belang om alles te weten over De BuitenlandBeurs. Met kennis van en enthousiasme over dit ‘grensverleggende’ evenement kunt u er voor zorgen dat de vele duizenden geïnteresseerde leerlingen en studenten in België meer te weten kunnen komen over alle mogelijkheden in het buitenland. Zorg er daarom voor dat u in staat bent om hen zo goed en volledig mogelijk te informeren: uw bezoek aan deze website is daarbij de juiste stap!

Lees meer over de beurs zelf, wat de redenen zouden kunnen zijn voor een buitenlands avontuur en hoe u gratis posters & flyers kunt bestellen voor in en om de school.

Inspireer uw omgeving over De BuitenlandBeurs, want the world is their playground!

Flyers en posters bestellen Over De BuitenlandBeurs Gratis aanmelden