U kunt de beurs met eigen vervoer bezoeken of met het openbaar vervoer

Flanders Expo is goed bereikbaar zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Komt u via station Gent-Sint Pieters? Neem dan tram 1 aan de voorzijde van het station. Die brengt u in tien minuutjes tot recht voor Flanders Expo. Bezoekers die met de tram komen kunnen op- en afstappen in de Derbystraat (is 100 meter verder dan huidige halte).

Kom je met de auto, volg dan de volgende routes:

  • Vanuit Antwerpen (E17) neemt u op de verkeerswisselaar Zwijnaarde de R4 (Eeklo/EXPO – The Loop).
  • Vanuit Brussel kan u de verkeersdrukte rond Flanders Expo vermijden door afrit 16 (Merelbeke) te nemen en de R4 richting Eeklo/Gent te volgen.
  • Komende van de E17 vanuit Kortrijk volgt u vanaf de verkeerswisselaar Zwijnaarde de aanduiding ‘EXPO’.


Flanders Expo in Gent beschikt over voldoende parkeergelegenheden die voor de evenementen die plaatsvinden beschikbaar zijn. Parkeren voor bezoekers kan het beste op PA3 (400 plaatsen). Meer parkeergelegenheid is te vinden op PB en PC, maar dit is een stuk verder lopen (door voetgangerstunnel onder weg door). Alle informatie betreft parkeren en de bijbehorende tarieven vindt u hier.

Aanmelden

Een bezoek aan De BuitenlandBeurs is voor iedereen gratis na registratie. Daarna ontvangt u direct een toegangsbewijs per mail. Vraag hier direct uw e-ticket aan.

Klassikaal aanmelden is voor De BuitenlandBeurs niet mogelijk. Wilt u deze beurs toch graag klassikaal bezoeken, neem dan contact op met Melanie van Happen en vraag naar de mogelijkheden.

info@onderwijsbeurzen.nl
+31(0)40 - 297 9494
+31(0)6 - 22 86 88 25