25 november 2018 Flanders Expo Gent
Kies jouw beurs!

Praktische info

Openingsuren

Zondag 25 november 2018: 10:00 tot 16:00 uur

Locatie

Flanders Expo Gent (Hal 3)
Maaltekouter 1
9051 Gent, België

Een bezoek aan De BuitenlandBeurs is voor iedereen gratis na registratie. Na aanmelding ontvang je je toegangsbewijs direct in je mail.

Gratis aanmelden is mogelijk vanaf mei 2018

Flanders Expo is goed bereikbaar zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Komt u via station Gent-Sint Pieters? Neem dan tram 1 aan de voorzijde van het station. Die brengt u in tien minuutjes tot recht voor Flanders Expo. Bezoekers die met de tram komen kunnen op- en afstappen in de Derbystraat (is 100 meter verder dan huidige halte).

Bekijk hier alle informatie betreft het openbaar vervoer naar de locatie.  

Auto & Parkeren
Kom je met de auto, volg dan de volgende routes:

  • Vanuit Antwerpen (E17) neemt u op de verkeerswisselaar Zwijnaarde de R4 (Eeklo/EXPO – The Loop).
  • Vanuit Brussel kan u de verkeersdrukte rond Flanders Expo vermijden door afrit 16 (Merelbeke) te nemen en de R4 richting Eeklo/Gent te volgen.
  • Komende van de E17 vanuit Kortrijk volgt u vanaf de verkeerswisselaar Zwijnaarde de aanduiding ‘EXPO’.
Flanders Expo in Gent beschikt over voldoende parkeergelegenheden die voor de evenementen die plaatsvinden beschikbaar zijn. Parkeren voor bezoekers kan het beste op PA3 (400 plaatsen). Meer parkeergelegenheid is te vinden op PB en PC, maar dit is een stuk verder lopen (door voetgangerstunnel onder weg door). Alle informatie betreft parkeren en de bijbehorende tarieven vindt u hier.